Calpam SMD Homepage

Calpam SMD Olie is specialist in smeermiddelen. Veel spelers in de smeeroliemarkt beweren dit ook. Echter wij gaan verder dan het ontvangen van een bestelling en vervolgens het smeermiddel bij u thuis brengen. Onze experts staan klaar om u van dienst te zijn. Zowel adviestechnisch als  logistiek. Wat dit exact betekent voor u kunt u lezen wanneer u onderstaande links aan klikt. U kunt per sector informatie vinden. Staat uw sector er niet bij? Geen probleem, ook in niet genoemde sectoren hebben wij ruime ervaring en kunnen wij u perfect van dienst zijn.

Garagebedrijven   Agrarische bedrijven   Transportbedrijven   Industrie   Aannemerij

Wij leveren honderden verschillende smeermiddelen. Hieronder vindt u productbeschrijvingen en brochures van slechts een klein aantal Q8 Oils smeermiddelen wij in ons productenpakket voeren. Echter naast het merk Q8 Oils kunt u bij ons ook terecht voor smeermiddelen van o.a. JAX, OKS, Total, Shell, Mobil, Calpam en andere merken. Calpam SMD Olie levert geen merk maar de beste smeerolieoplossing voor uw productieproces, voertuig of werktuig. Bent u geinteresseerd of vindt u een product niet in de lijst? Neem dan contact met ons op en klik hier.

Brochure aannemerij  Brochure Landbouw  Brochure automotive smeermiddelen  Brochure gasmotorolie   Brochure papierindustrie  Brochure industrie Brochure voedingsindustrie

 

Motorolie voor personenauto's.

Transmissie olie

Motorolie voor vrachtwagens.

Agrarische smeermiddelen.

Industriele smeermiddelen en smeermiddelen voor de aannemerij.

Smeervetten.

Metaalbewerkingsvloeistoffen.

Milieuvriendelijkere smeermiddelen.

Ontkistingsmiddelen voor de bouw.

Anti-roest middelen.

Ontvetters.

 Anti-Freeze.