Calpam SMD Homepage

Calpam SMD Olie verzorgt uw bulklevering brandstof aan huis (diesel, petroleum, benzine en XMILE).

Wij leveren brandstoffen van een constante A-kwaliteit. Met een eigen tankwagenpark en een centraal gelegen brandstofdepot van ruim 9 miljoen liter zijn wij in staat om elke gewenste hoeveelheid brandstof in heel Nederland te leveren.

XMILE Premium brandstoffen. Naast de standaard euro loodvrij 95 en diesel kunnen wij deze brandstoffen ook als XMILE brandstof leveren, dit geeft u een brandstofbesparing tot 8%, minder uitstoot en een langere standtijd in uw opslagtanks.

24 uur per dag bereikbaar. Telefonisch is ons bedrijf 24 uur per dag bereikbaar en in noodgevallen binnen enkele uren ter plaatse met het benodigde materiaal.

Automatische bevoorrading. Eventueel kunt u het hele proces van bestellen aan ons uitbesteden. Wij monitoren met sensoren uw brandstofbulktank en zorgen ervoor dat u nooit zonder brandstof komt te zitten. Hier hoeft u niet meer naar om te kijken.

Verhuur van brandstoftanks en IBC's. In noodgevallen of bij werkzaamheden op locatie kunnen wij brandstoftanks beschikbaar stellen. Wij hebben KIWA gekeurde IBC's (vanaf 1.000 liter) tot grote bulktanks van 40.000 liter in de verhuur.

Advies aangaande plaatsing van uw nieuwe KIWA gekeurde brandstoftank. Sinds 1 juni 2011 moet bij iedere nieuwe bulktank een KIWA installatiecertificaat aanwezig zijn. Voor de reeds bestaande tanks van voor 2001bestaat tot en met 2014 een zogenaamd gedoogbeleid. Voor tanks vanaf 2001 dient u een installatiecertificaat aan te vragen.Voor IBC's is deze regelgeving niet van toepassing.  Wij kunnen u perfect adviseren aangaande de situatie van uw bulktank. Tevens kunnen wij uw nieuwe bulktank verzorgen tegen zeer aantrekkelijke en scherpe prijzen.